×

ASA Osiguranje: Zaključite sedmodnevno putno zdravstveno osiguranje za 1 KM

Samo u ASA osiguranju: Zaključite sedmodnevno putno zdravstveno putno zdravstveno osiguranje za 1 KM

ASA osiguranje, vodeća osiguravajuća kuća u Bosni i Hercegovini u brzini isplate šteta, u okviru nove kampanje “Šampion u brzini isplate šteta“ sa Miralemom Pjanićem u glavnoj ulozi, najavila je i posebnu akciju putnog-zdravstvenog osiguranja za sve građane i građanke BiH.

Naglašavajući da je nova zajednička kampanja potvrda uspješne saradnje ASA osiguranja i Miralema Pjanića, stručna saradnica za marketing ASA osiguranja, Amra Babić, ističe: “Sretni smo što nastavljamo našu saradnju sa Miralemom Pjanićem koji je prema komentarima naših klijenata i uposlenika pravi izbor za lice naše kompanije”.

Kampanja “Šampion u brzini isplate šteta” poseban osvrt će imati na našoj ponudi putnog zdravstvenog osiguranja koja će trajati do 15. septembra. U ovom periodu, građani će sedmodnevno putno zdravstveno osiguranje moći zaključiti za samo 1 KM. Brinući za sigurnost naših klijenata, ASA osiguranje i na ovaj način želi da ukaže na važnost promjene svijesti građana i građanki BiH u smislu potrebe za ugovaranjem putnog-zdravstvenog osiguranja.

Više informacija o aktivnostima ASA osiguranja kao i trenutnoj akciji dostupno je na www.asa-osiguranje.ba ili putem besplatnog info telefona 080 02 02 09.