Karijera

“Ključnu razliku između kompanija na tržištu čine ljudi i njihove sposobnosti, kreativnost, motiviranost i posvećenost poslu. Mi smo domaća Grupacija koja već dvadeset godina uspješno posluje na tržištu Bosne i Hercegovine u različitim industrijama."

Ukoliko želite poslovni izazov uz kontinuirano učenje, mi smo kompanija za vas.

Nudimo mogućnost profesionalnog i inovativnog poslovnog okruženja, mogućnost napredovanja, lični razvoj i stimulativno nagrađivanje u skladu s postignutim rezultatima.


Vaše prijave uz biografiju možete dostaviti na email: posao@asa.ba

Konkurs

Stručni saradnik za mrežu i sigurnost

(radno mjesto u Visokom)

Opis posla

Administracija i održavanje mrežnih sistema, redovno sprovođenje utvrđene procedure za sigurnost i zaštitu mreže od upada u sistem, centralizovani nadzor, upravljanje radom mreže, rad na primjeni uputstava i procedura zaštite mreže, kontrola i praćenje uslova u kojima sistem radi, po potrebi učestvovanje u razvoju komunikacija.

Uvjeti:

Završen CCNA, CCNA (Security) ili CCNP (Cisco Certified)
2 godine radnog iskustva
Aktivno poznavanje engleskog jezika

Profil kandidata:

Analitičnost i znatiželjnost
Inovativnost u iznalaženju novih rješenja
Motiviranost i odgovornost u poslu
Sklonost timskom radu i saradnji

Ukoliko ste spremni raditi na različitim područjima i prihvatiti izazov rada na novim i vrlo ambicioznim projektima, pravi ste kandidat za nas.

Nudimo Vam mogućnost osobnog napredovanja kroz rad s timom visokomotiviranih i sposobnih stručnjaka u dinamičnoj i poticajnoj kompaniji.

Ako ste zainteresirani za opisano radno mjesto i udovoljavate navedenim kriterijima, molimo Vas da nam pošaljete svoju biografiju i motivacijsko pismo do 01.februara 2017. na adresu bakir.skenderovic@asa.ba

Neblagovremene i nepotpune prijave neće biti uzete u razmatranje.

IT Administrator/ ERP key user (m/ž)

(radno mjesto u Visokom)

Ako poslovne izazove primate osobno, znate da ste odlični i želite napredovati osobno i profesionalno, volite zdravu konkurenciju i kompetitivne ste naravi, želite biti okruženi stručnjacima i neprestano se usavršavati... i tražite kompaniju koja će vam omogućiti najviše izazove i najveće nagrade… javite se na konkurs za radno mjesto:

OPIS POSLA:

Osoba na ovom radnom mjestu daje IT podrška korisnicima, održava osnovnu mrežnu infrastrukturu I po potrebi kontaktira centralnu podrška. Na polju ERP sistema identificira, interpretira i vrednuje tehničke zahtjeve te istražuje tehničke alternative i analizira tehničke mogućnosti. Osim toga, pruža usluge savjetovanja, implementacije i održavanja za IT rješenja, te sudjeluje u dizajnu, planiranju i održavanju informacijskog sustava. Pruža podršku programerima ERP sistema u vidu kontakta sa korisnicima, implementacije određenih modula, edukacije i izrade tehničke dokumentacije i uputstava.

OD KANDIDATA OČEKUJEMO:

• SSS/VŠS/VSS Informatičkog ili tehničkog usmjerenja
• iskustvo rada u području IT rješenja i usluga
• Iskustvo u održavanju mrežne infrastructure
• Iskustvo u IT podršci korisnicima
• Iskustvo u održavanju serverskh sistema
• iskustvo na projektima implementacije i održavanja IT sistema
• iskustvo u radu sa raznim operativnim sistemima
• aktivno znanje engleskog jezika
• proaktivnost, inicijativu i vještine rješavanja problema
• spremnost za suradnju u timu
• odgovornost i savjesnost
• spremnost na kontinuirano učenje i usavršavanje

Profil kandidata:

• Analitičnost i znatiželjnost
• Inovativnost u iznalaženju novih rješenja
• Motiviranost i odgovornost u poslu

Ukoliko ste spremni raditi na različitim područjima i prihvatiti izazov rada na novim i vrlo ambicioznim projektima, pravi ste kandidat za nas. Nudimo Vam mogućnost osobnog napredovanja kroz rad s timom visokomotiviranih i sposobnih stručnjaka u dinamičnoj i poticajnoj kompaniji.

Ako ste zainteresirani za opisano radno mjesto i udovoljavate navedenim kriterijima, molimo Vas da nam pošaljete svoju biografiju i motivacijsko pismo do 01.februara 2017. na adresu bakir.skenderovic@asa.ba

Neblagovremene i nepotpune prijave neće biti uzete u razmatranje.